@zziste helpt je met het (her)inrichten van jouw organisatie, zodat jij je kunt richten op andere zaken.

Elke dag je mails verwerkt en je agenda gepland hebben, of alleen eenmalig de backoffice inrichten?

Of je nu in een groot bedrijf werkt, of juist als zelfstandig ondernemer of mkb'er, ik help je graag om te kijken wat er voor jou kan worden verbeterd. Door gebruikmaking van de juiste systemen kun je vele werkzaamheden automatiseren, zodat je bedrijf goed is georganiseerd en klaar voor de huidige online werkomgeving.

Systemen zoals Microsoft365 helpen je om goed overzicht te bewaren en op elke werkplek bij je bestanden te kunnen. Dit geldt ook voor TEAMS: weet jij al hoe het werkt? Heb je de juiste keuzes gemaakt, zodat je straks ook nog kunt profiteren van de mogelijkheden? Gratis modules werken nl. vaak maar kort en niet optimaal.
En of Microsoft nu voor jou het beste werkt, of een ander systeem, dat kan ik je snel vertellen.

Als je tijd tekort komt en veelal 's avonds je mails nog moet lezen en eigenlijk ook niet meer weet of je nu iets wel of niet hebt gedaan, wordt het tijd om hulp in te roepen. En ja, dat is niet gratis. Maar wat kost jouw tijd? Jij kunt jouw tijd beter besteden en met een organisatie die geregeld en georganiseerd is, hoef jij je geen zorgen meer te maken of er zaken blijven liggen. Dan heb je zelf ook tijd voor vrije tijd. Laat het niet langer op zijn beloop, maar zet mij aan het werk.

Laat me weten waar je hulp bij kunt gebruiken, dan stellen we snel orde op zaken.